Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Το ξεκίνημα

Η επιχείρησή μας άρχισε να λειτουργεί  στις 19 Νοέμβρη του 1986. Ο πρώτος  χώρος που μας φιλοξένησε ήταν το γωνιακό κατάστημα  , στο κατέβασμα της Μητροπολίτου Μεθοδίου αρ. 3 , ακριβώς στη στάση των Ταξί.  Μικρός χώρος, φιλόξενος και ανεκτικός στο να στεγάσει την  πρώτη μας, γεμάτη ανασφάλεια και απειρία επαγγελματική  απόπειρα. Μας πρόσφερε ωστόσο τη δυνατότητα να ανοίξουμε σύντομα νέους ορίζοντες.

Ο Δεύτερος Χώρος

Ο δεύτερος  χώρος που δραστηριοποιηθήκαμε επαγγελματικά στη δεκαετία του ΄90, ήταν ένα κεντρικό μεγάλο κατάστημα , στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη  αρ.40. Στον κεντρικό αυτό δρόμο της πόλης μας και σε ένα από τα μεγάλα και όμορφα κτήρια αυτής της περιοχής , καταφέραμε να στήσουμε με σοβαρότητα και απαιτήσεις στην παροχή υπηρεσιών υγείας ,το νέο μας κατάστημα .

Ο χώρος αυτός μας πρόσφερε δυνατότητες τόσο για την επέκταση των εργαστηρίων  μας , όσο και για αισθητικές παρεμβάσεις που θα χαρακτήριζαν έκτοτε τα Οπτικά Τσουκαλά.

Σήμερα

Στο κατάστημα που βρισκόμαστε από τις 19 Νοέμβρη του 2000, στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη 29, ακριβώς απέναντι από το προηγούμενο, τα πάντα μας προσφέρθηκαν στον υπερθετικό βαθμό.

Ο άπλετος χώρος εργαστηρίου κρυστάλλων στο ισόγειο, καθώς και του οπτομετρικού εξεταστήριου φακών επαφής και του χώρου ακουστικών βαρηκοΐας στον όροφο, έρχονται να συμπληρώσουν τον άνετο χώρο εξυπηρέτησης των πελατών μας , με την χαρακτηριστική για το κατάστημά μας ιδιαίτερη αισθητική του.

Εδώ πλέον μπορέσαμε να ξεδιπλώσουμε όχι μόνο τις επιστημονικές μας γνώσεις ,αλλά και τις όποιες καλλιτεχνικές μας ευαισθησίες, σε διάφορες μορφές τέχνης.

Powered by themekiller.com